måndag 7 oktober 2013

Kusinlek

Helgen har bjudit på kusinlek hos barnens mor- och farföräldrar.
Vi fick alla en försmak av hur dessa små donnor kommer att kunna leka i framtiden.
Då både jag och M har "små" släkter blir en extra individ väldigt mycket extra. Att det nu var två nya individer som samsades kring matbordet gjorde en stor skillnad! Detta var också första tillfället då båda tjejer satt i varsin matstol och deltog under middagen. Kusin Liv smaskade i sig gröt medan Ellen åt aprikospuré efter att först ha matats med bröstmjölk i vanlig ordning. Så mysigt vi hade och så mysigt vi kommer att ha i framtiden!

Sömntider blir inte helt oväntat ruckade dessa dagar och så får det ju bara bli. Lyckligtvis ställer Ellen om sig snart igen och gav oss lite sovmorgon dagen därpå. Söndagens babysim gick bra även om lillan blev lite gnällig på slutet. Vi flöt på rygg, vände oss, tränade spanargreppet och Ellen fick en oväntad liten halvdykning då M halkade till under vattnet. Babysimmet är hur som helst en riktigt mysig familjeaktivitet.
 
Kusin Liv, nästan 7 månader gammal
Ellen, nästan 5 månader gammal
Brioleksaker, över 30 år gamla :-)
 

2 kommentarer:

  1. Våra underbara tjejer <3
    De kommer ha så mysigt tillsammans, vem vet, kanske blir bästa kompisar :)

    SvaraRadera
  2. Så stor skillnad det blir med småbarn i huset. Redan nu har vi så trevligt och är helt säkert att vi har många gemensamma kusinträffar framför oss. Så härligt det blev att mina båda systrar också fanns här hemma. Kramar till er alla!!! Mormor.

    SvaraRadera