måndag 3 juni 2013

Kalas och dagen efter

I helgen var vi på kalas hos svärmor. En snart 3-åring, 5-månaders och vår lilla 3-veckors samsades om uppmärksamheten. Och bara för att inte riskera att gå miste om något, såg Ellen till att hålla sig vaken i stort sett 6 timmar i sträck (med undantag för lite slumrande i någon famn)! En liten partyprinsessa som dock skötte sig utmärkt med hjälp av napp och famn.
För den nya familjen var det första lilla utflykten med att packa in vagn, skötväska, extrakläder etc i bilen. Och visst, vi tog oss bara 2 mil men det var ändå ett steg utanför dörren och för Ellen var det ju en längre resa än vad hon någonsin åkt tidigare!

Men, kalasande tar ut sin rätt... söndagen spenderades i första hand sovandes. Familjen Östlings besök visade bara upp en sovande Ellen som endast mycket mycket kort slog upp sina ögon då det vankades lite mat och blöjbyte. Vid 15-tiden kvicknade hon till och lagom till kvällen var vi rätt bra i fas igen.

Idag har vi vardag igen och jag kan bara inte sluta att tänka på vilken lyx det är att få vara hemma och lära känna denna lilla brud. Imorgon är det exakt ett år sedan vi var i Falun och plockade ut ägg. Och samma dag påbörjades också den befruktning och celldelning som 340 dagar senare skulle ge oss Ellen. Vilken tur vi hade!

Lördag

Söndag

1 kommentar:

  1. Hahaha vilken skön bild från söndagen! Så fin är hon, längtar efter jag får gosa med henne <3

    SvaraRadera