måndag 14 april 2014

Vårvinter

Förstår att andra delar av landet har vår eller försommar. Här uppe i norr är vädret så bra det bara kan vara den här tiden på året: vit snö i stora drivor vid mosters stuga, klarblå himmel, värmande sol och takdropp.

Ellen har åkt pulka och glassar i sina solglasögon. Jag lutar mig tillbaka och låter Ellen välja hand att hålla i. Hon verkar ha förstått att det är morfar som står i köket och mormor som nattar.

1 kommentar:

  1. Tack båda finaste flickorna för underbara dagar tillsammans. Ja vi hade sköna soliga vårvinterdagar med moster Pian. Jag är glad att Ellen fick uppleva detta så liten hon är tack och lov att flyget finns. Nästa gång tar vi även med Liv då tror jag småttingarna får jättekul tillsammans. Ha en fortsatt bra mammaledighet och det är bara att beklaga att denna är snart slut för dig Tina men du måste vara jättenöjd vad du åstadkommit och fått följa Ellen under hennes första levnadsår. Du är en så fin mamma till en finfin liten Ellen. Tack älskade Tina om du visste vad detta år betytt för mig och pappa. Kramar !!!

    SvaraRadera